10 Barbati BRICI ★ Vernisaj De Fotografie

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Naked Brands

Luni, 22 mai, incepand cu orele 20:00, va invitam la vernisajul de fotografie ,,10 Barbati BRICI’’ ce va avea loc la frizeria de lux BRICI din Calea Floreasca 111-113.

 

In prim-plan vor fi 10 barbati cu identitate, cu un stil vestimentar original si unic. Fotografiile poarta semnatura artistului The Storyalist.

 

Scopul acestui vernisaj este unul caritabil.

Sumele obtinute de pe urma fotografiilor vandute vor fi donate catre Fundatia Metropolis, care are ca obiectiv protectia copiilor separati temporar sau definitiv, de ocrotirea parintilor lor si integrarea lor in societate si comunitate, de a sprijini copiii aflati in dificultate, de a preveni abandonul – atat familial cat si scolar, de a incuraja si sustine dreptul copiilor la educatie si de a aprecia performantele acestora.

 

Pretul fotografiilor variaza in functie de disponibilitatea fiecarui cumparator care crede in acest proiect si in sustine

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate