3 Retete cu spanac pentru copii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Totul Bio
Spanacul poate fi introdus in alimentatia copiilor incepand cu varsta de 10-12 luni. Unii medici pediatrii il recomanda chiar incepand cu varsta de 8 luni.Spanacul este foarte recomandat in alimentatia celor mici deoarece este o sursa importanta de calciu si fier. 200 g de spanac fiert contin aproximativ 42 mg de calciu. Spanacul contine, de asemenea, cantitati importante de vitamina A, acid folic sau vitamina B9 si seleniu. Valori nutritionale pentru 200 g de spanac fiert:
Vitamine:
Vitamina A - 213 mg
Acid pantotenic sau vitamina B5 - 0.3 mgNiacina (B3) - 2,1 mgRiboflavina (B2) - 0.1 mgTiamina (B1) - 0.1 mgAcid folic (B9)- 16,9 microgrameMinerale:Potasiu - 81 mgFosfor - 151 mgMagneziu - 2,1 mgCalciu - 42 mgSodiu - 19 mgFier - 1,5 mgSeleniu - 30 mgDe asemenea, contine si cantitati mai mici de cupru si mangan.Iata aici 3 sugestii de retete delicioase si hranitoare cu spanac pentru cei mici:Omleta cu baby spanac (2 portii)
200 g baby span...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate