9 beneficii ale hard diskurilor cu interfata Wi-Fi

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog OnLaptop

Unitatile hard disk cu interfata wireless devin din ce in ce mai populare in randul consumatorilor datorita accesibilitatii si fiabilitatii lor. Unitatile hard disk externe sunt ideale pentru portabilitatea lor si pentru stocarea convenabila suplimentara a fotografiilor, videoclipurilor si documentelor. Dar ele pot fi destul de grele- daca vrem sa accesam continutul, trebuie sa le luam dupa noi. Nu putem viziona filmul preferat care ocupa mai multi GB, decat daca luam cu noi hdd-ul extern. Apoi trebuie sa-l conectam la laptop prin cablu USB.

Prin urmare, din mai multe puncte de vedere, un hard disk clasic extern nu mai este atat de convenabil. Unitatile hard disk externe mai mici ar putea fi o solutie mai buna … dar chiar si asa ar fi mai usor sa putem accesa cu usurinta datele unitatii fara sa fim nevoiti sa conectam cabluri.

De aceea au fost inventate hard diskurile cu interfata wireless. Beneficiile si confortul unui hard disk Wi-Fi depasesc cu mult modelele clas...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate