Adidasi originali pentru barbati la reducere la sfarsit de sezon – Nike, Adidas, New Balance

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ghidul tau zilnic in materie de fashion!

In general, barbati iubesc stilul sport si aleg sa poarte aproape de fiecare data cand ies din casa, tricouri lejere, pantaloni scurti sau jeansi, iar in picioare adidasi. Ii inteleg perfect, pentru ca si mie imi place sa ma imbrac lejer, mai ales in timpul liber. Adidasii sunt preferatii mei si nu ii port doar atunci cand ies la alergat sau cand merg la sala, ci si la shopping sau la o intalnire cu prietenele mele. Si pentru ca in aceasta perioada sunt reduceri de sfarsit de sezon, inclusiv la adidasii originali pentru barbati, m-am gandit sa fac o selectie a celor mai frumoase modele disponibile online. Din ceea ce am observat, atat pe strada, cat si pe internet, domnii au cateva brand-uri preferate atunci cand vine vorba de adidasi, iar acestea sunt: Nike, celebrele modele Huarache si Air Max, Adidas, faimosii pantofi sport Originals Superstar, dar si New Balance, modelele care se potrivesc cam la orice outift sport-casual.

Adidasi Nike pentru barbati la reducere – modele ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate