Aliati Tradatori Rusia si China Dupa amenitarea USA cu Interventi Militare

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe OviShow.net
Primul Lucru sal opreasaca china si rusia kim jong-un !!,dar se pare ca nici ei nu pot din cauza incapatinari acestuia ,dar rusia asteapta de mult un aliat pentr-u a incepe razboiul ,acum il are ,are de partea lui lumea chineza,dar china ar putea fi afectata de europa rapid si sigur ar fi cu economia la pamint daca europa si sua ar baga sanctiuni!!. Tradatori Rusia si China China va avea o poziţie neutră în cazul în care Coreea de Nord va ataca Statele Unite, dar va interveni militar dacă Administraţia Donald Trump şi Coreea de Sud vor lansa operaţiuni pentru a înlătura regimul Kim Jong-Un, avertizează cotidianul de stat Global Times.China trebuie să afirme clar că în cazul în care Coreea de Nord lansează rachete care ameninţă Statele Unite, iar Statele Unite ripostează, China va fi neutră", a transmis publicaţia Global Times, afiliată Administraţiei comuniste de la Beijing.  Publicitate ads CLIK oferte Multumim!!

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate