Am cumpărat pantofi sport Nike la reducere

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Andreea Ivan

În urmă cu trei zile a fost ziua de onomastică unui nepot care locuiește în Constanța. Nu îl mai văzusem de patru ani din lipsa de timp liber. Așadar dacă tot eram în concediu, m-am gândit că e cel mai  potrivit moment să le fac o vizită rudelor.

Acesta va împlinit 16 ani, deci e un adolescent. Recunosc că nu prea mă pricep în a face cadouri potrivite, dar îmi dau silința. Prin urmare am început să mă gândesc ce și-ar dori un băiat de vârsta lui. Știam că stă bine în materie de aparate tehnologice performante. E singur la părinți, iar aceștia îi fac toate poftele.

În timp ce căutam pe internet idei de cadou pentru el, am găsit un articol. Acesta se numește cu ce ne încălțăm vara aceasta. Acolo am aflat care este moda  de încălțăminte pentru bărbați în acest sezon. După ce ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate