AVERTISMENTE PENTRU CEL CE NU EXISTĂ ÎN 2018

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Europa Libera de Snagov

 

Cum sunt ferm convinsă de faptul că NU se va potoli de la rele niciodată cel ce nu există, nici nu se va vindeca de boala cruntă care îl apasă, dar, totodată fiind ferm convinsă că are discernământ, adică boala sa psihică nu îl scuteşte de răspunderea penală, vreau să-l avertizez pe cel ce nu există să NU facă în 2018 următoarele lucruri şi să înţeleagă bine, totodată, altele, pentru ca nu cumva să le mai facă:

 

1. SĂ NU MAI ÎNCERCE SĂ MĂ MANIPULEZE - Îl asigur eu pe cel ce nu există că NU sunt deloc uşor de manipulat. Să-şi ia adio de la ideea că prin sine sau prin alţii mă mai poate influenţa vreodată să cred nişte aberaţii care îi convin lui. Vremea când o făcea prin Nichita Toma sau prin Ştefan Rohnean a trecut demult. Îl asigur eu că în afară de dl. Gheorghe Grigore ÎN NIMENI NU AM ÎNCREDERE şi NU primesc nici sfaturi, nici nu-l cred pe cuvânt ce spune. Dacă ceea ce spune este interes...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate