BOX: Sportivii de la CSM Dunărea au dominat Cupa Dunării - Memorial ”Vasile Lehăduș”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Între 16 și 17 iunie, la Galați, s-a disputat prima ediție a întrecerii internaționale Cupa Dunării - Memorial ”Vasile Lehăduș”, competiție organizată în memoria fostului pugilist gălățean Vasile Lehăduș.   
Competiția la care au participat sportivi din Galați, Constanța, Ploiești, Brăila, Iași, Slatina, Călărași, Râmnicu Vâlcea, cât și din  Republica Moldova - Regiunea Autonomă Găgăuzia, a fost dominată de sportivii de la CSM Dunărea, trei din șapte titluri fiind câștigate de pugiliștii gălățeni. 
În finala categoriei 52 de kilograme, cadeți, Gabriel Bâțu, l-a învins, prin decizie la puncte, pe Alexandru Malinoski, Republica Moldova. Titlul categoriei 46 de kilograme, juniori, a fost câștigat de Gabriel Muntianu care l-a învins, decizie la puncte, pe Nicolai Chioroglo, Republica Moldova, iar al treilea titlu al gălățenilor a fost câștigat de Robert Ioviță, 52 de kilogra

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate