CEZAR IRIMIA, PRESEDINTELE F.A.B.C.R. ACUZA CARDASIA DINTRE EMISARUL KLAUS WERNER JOHANNIS SI CANCELARUL GERMAN ANGELA MERKEL:GERMANIA ACUZATA CA ESTE IN SPATELE LIPSEI DE MEDICAMENTE DI ROMANIA!

Președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România, Cezar Irimia, a afirmat joi că i-a adresat cancelarului german Angela Merkel o scrisoare cu privire la importul de medicamente din țara noastră.

„Scrisoarea este o rugăminte față de cancelarul Angela Merkel să facă ceva, cumva, să oprească acest import din piața românească pentru că ne privează pe noi, pacienții, de medicamente. Acest comerț intracomunitar este legal, dar dânsa ar putea să recomande să nu se mai importe din România. Cam asta este pe scurt, am apelat la mila ei până la urmă, pentru că alor noștri guvernanți nu le pasă de noi, am apelat la compasiune pentru noi și am cerut să avem și noi aceleași șanse ca pacienții din Germania. (…) Să nu se mai importe din România medicamente. (…) Ne-am adresat dnei Merkel pentru că aproape toate medicamentele din România ajung în Germania„,