Coreea de Nord redeschide canalul de comunicare cu sud-coreenii/ Kim Jong-Un, mulţumit de răspunsul primit la oferta sa de pace

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Brasovul vazut din barlogul meu de urs
Coreea de Nord a anunţat, miercuri, că va redeschide canalul de comunicare cu sud-coreenii, după ce liderul Kim Jong-Un a apreciat răspunsul Seulului la oferta sa de pace în vederea Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang 2018, relatează site-ul agenţiei Yonhap.
 
Coreea de Nord va deschide linia de dialog în localitatea Panmunjom, aflată în zona demilitarizată dintre cele două ţări, la ora locală 15.00, a anunţat televiziunea nord-coreeană de stat.
"Aplicând o decizie a conducerii, vom avea un contact strâns cu sud-coreenii într-o manieră sinceră şi fidelă. Urmează să discutăm problemele legate de organizare şi posibila trimitere a delegaţiei noastre", a spus Ri Son-Gwon, şeful agenţiei pentru afaceri inter-coreene de la Phenian...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate