EDUARD KOVESI ,FOSTUL SOT AL SEFEI DNA LAURA CODRUTA LASCU-KOVESI,PARTENER DE AFACERI CU AFACERISTII APROPIATI A PENALULUI KLAUS WERNER JOHANNIS!

Reapărut, luna aceasta, în atenția opiniei publice, ca urmare a dezvăluirilor din presă referitoare la implicarea fostului soț al șefei DNA în furnizarea de material de construcție pentru Autostrada Sibiu-Orăștie, numele lui Eduard Kovesi are legătură și cu afaceri importante derulate atât la Sibiu, cât și la București.

Fostul partener de viață al Laurei Codruța Kovesi a deținut o aface­re împreună cu soțul uneia dintre juristele de la primăria condusă, până în anul 2014, de către actualul președinte al României, Klaus Werner Iohannis. Presa locală a dezvăuit chiar că această juristă a fost un fel de “emisar” al Primăriei Sibiu în câteva procese pe care le-a avut în diferite instanțe fostul secretar al Primăriei Porumbacu de Jos, Liviu Munteanu, cel care a eliberat, în fals, adeve­rințele de moștenitor pentru două case pe care familia Iohannis le-a pierdut definitiv în justiție. O altă companie la ca...