Eurovizion 2017

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Iulia scrie despre lucruri diverse
Încă o competiție care o putem trece pe lista celor mai amuzante lucruri diverse. Eurovizionul nu este cea mai curată competiție după cum se știe. Anul trecut am fost și noi excluși de pe listă, după ce organizatorii ne-au interzis participarea datorită lipsei achitării unor taxe din partea TVR.Eh, iată că anul ăsta am reușit să ne facem remarcați cu o piesă aparte cântată de doi tineri care au trecut pe la Vocea României întâi. Nu pot să zic că am leșinat după piesa „Yodel it!”, dar nici rea nu a fost. A fost diferită, plină de viață, iar soliștii păreau să nu aibă nicio emoție pe scenă. Fapt care ne-a adus pe locul 7 în finală. Super performanță pe care nu am mai avut-o din 2010 când Paula Seling și Ovi cu piesa „Play with the fire” ne-a adus un frumos loc 3.Dar ca de obicei, concursul nu a fost lipsit de controverse. Unele amuzante, altele mai puțin.1. Câștigătorul. Portugalia s-a prezentat cu o piesă simplă, cu mesaj puternic. Acum toată lumea discută despre problema de inimă a câștigătorului. Nerelevant, având în vedere că omul s-a prezentat impecabil. 2. Votul juriilor. Nu știu, anul acesta parcă s-au gândit să nu mai fie neapărat politici. Unele dintre jurii cel puțin. România a surprins când nu a dat 12 puncte Moldovei (culmea, deși piesa a fost chiar bună, au preferat să dea doar 8 puncte). Moldova în schimb, ne-a oferit cele 12 puncte. Țările nordice s-au votat între ele, așa cum ne-au obișnuit. Mă bucur că au ținut cont de public.3. Sloganul Eurovizion. Anul acesta au celebrat diversitatea. Da, frumos mesaj, dar practic au stat chiar rău. Prezentatorii, foarte chipeși de altfel, nu au amintit deloc de diversitate. Poate costumele lor eventual. 4. Australia și Europa? Pe bune??? Acest concurs este din ce în ce mai ciudat. A! Australia a acordat 12 puncte, ghici cui? Marii Britanii. Ca să nu simtă Brexit.5. Melodia preferată. Da, am. Iubesc saxofonul!

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate