FOTBAL: Etapa a 24-a în Liga a IV-a. SC Oțelul joacă pe ”Oțelul” cu CSȘ Tecuci

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
În Liga a IV-a sunt programate în intervalul 20 -24 mai, meciurile din etapa a 24-a. Sâmbătă, 20 mai, sunt programate două jocuri. De la ora 12.00, la Brăhășești, Juventus Toflea va primi replica celor de la Quantum Club Galați. De la ora 18.00, pe stadionul ”Oțelul”, Suporter Club Oțelul Galați va juca primul meci pe arena din Țiglina  cu cei de la CS Școlar Tecuci. 
Duminică, 21 mai, sunt programate alte patru jocuri: Unirea Braniștea - Zimbrul Slobozia Conachi, Avântul Vânători - Viitorul Costache Negri, Victoria Independența - Gloria Ivești. Ultimul meci al etapei a 24-a se va juca miercuri, 24 mai, de la ora 18.00, între Avântul Drăgănești și Muncitorul Ghidigeni. 
SC Oțelul conduce în Liga a IV-a cu 69 de puncte, golaveraj 166 - 13. Podiumul primului eșalon fotbalistic județean este completat de Avântul Vânători, 45 de puncte, 22 de jocuri, Gloria Ivești, 44 de puncte, 22 de jocuri, și Victoria Independ

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate