Îl vrem pe dl. Gheorghe Grigore lider al Snagovului în 2018

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Snagovul Liber

 

 

Un om demn, plin de responsabilitate. Vrem să-l vedem pe dl. Gheorghe Grigore în 2018 şi mai mult. Pentru că ne este drag, pentru că este singurul om care poate salva Snagovul de la dezastru. Vrem ca dl. Gheorghe Grigore să fie alături de noi în 2018, să ne arate, să ne îndemne ce să facem, să se exprime în interesul cetăţenilor comunei. 2017 a reprezentat pentru dl. Gheorghe Grigore onoare, demnitate, preocupare pentru interesul localităţii Snagov, un război deschis şi cumplit cu cel ce nu există şi cu aiurelile sale. Un război nemeritat pentru respectarea legii la Snagov şi pentru respectarea idealurilor democraţiei, greu încercate de un primar absurd, care nu cunoaşte legea, ci doar dorinţa malefică de zânzanie şi de răzbunare. Un an în care dl. Gheorghe Grigore a câştigat şi mai mult simpatia snagovenilor şi un an în care dl. Gheorghe Grigore a reuşit să se remarce în mod detaşat ca lider, ca adevărat salvator a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate