Inainte sa pleci gandeste-te bine, nu doar la tine

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Jurnalul de iubire
Cand te hotarasti sa pleci, gandeste-te si la cel pe care l-ai lasat in urma. Nu de alta, dar nu toti sunt la fel, poate unii sunt diferiti dar nu iti dai tu seama. Ar trebui sa pui in balans multe lucruri inainte sa-ti spui in minte normalul " plec ". Gandeste-te ca sunt unii carora le pasa de tine, carora le rupi o parte din ei, carora le distrugi visele ce si le-a construit in preajma ta.Ar trebui sa fi mai luptator, mai ambitios, mai puternic, nimic in viata nu este mai usor decat a iubi.Nu uita ca la fel putea facea si celalalt in alte momente de cumpana de ale voastre insa dupa cum cred ca ai observat acela inca nu a plecat de langa tine ci a ramas acolo lipit de trupul tau, de viata ta, buna sau rea, ti-a ramas alaturi orice ati intampinat.Chiar daca i-a fost greu nu s-a lasat batut, invins de normalitatile noastre cotidiene, nu si-a lasat capul plecat in fata fiecarei neintelegeri, care poate a fost constructiva. A luptat, a strans din dinti si ti-a zambit, nu te-a pus pe loc

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate