Lant lung argint

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blogul lui Bucur

Atunci cand vrem sa oferim cuiva un cadou deosebit sau sa ne cumparam pentru noi o bijuterie care sa ne reprezinte sau care sa ne scoata in evidenta ne gandim sa alegem ceva original si elegant. Bijuteriile din metale pretioase sunt o alegere perfecta pentru orice ocazie si reprezinta un cadou cu adevarat deosebit iar alegerea nostra va fi apreciata de ceilalti. Pentru cei care sunt in cautarea unei bijuterii unice site-ul metaphorabijoux.ro ofera spre vanzare un pandantiv Sanur cu lant lung de argint care poate fi purtat pentru orice ocazie speciala si la aproape orice tinuta. Acest pandantiv este lucrat manual, in Indonezia, asa ca delatiile imprimate pe el il fac unic. Este format din doua bolute lucrate cu motive vegetale in acelasi stil ca si lantul pentru a alcatui un intreg. Lantul are o patina frumoasa care scoate in evidenta pandantivul s...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate