Mamă de 3, femeie de 10! Sau... invers?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Mama Are Blog
Nu, nu este vorba despre mine ?, ci despre o altă mamă de 3. O mamă de 3 pe care nu am cunoscut-o în viața reală, dar după ce i-am citit cartea, simt că mi-a devenit prietenă. Este vorba despre Cristina Lincu, mamă de 3 băieți, blogger, autoare a cărții Mamă de 3, femeie de 10! Sau... invers!?Personajele principale sunt, ați ghicit, cei trei băieți ai familiei. Cristina povestește cu mult umor și (auto)ironie întâmplări din viața lor. Unele episoade mi s-au părut extrem de familiare: cu copiii la cumpărături, la restaurant, la evenimente... Replicile copiilor sunt absolut geniale!Cartea mi-a dat o senzație de extremă familiaritate. Am exclamat de multe ori în sinea-mi:-Exact așa e și la noi!Copiii mei au fost foarte atrași de coperta cărții: -Ia uite, mami! O mamă cu trei copii! Doi băieți și o fetiță, ca noi!Apoi au căutat să se indentifice:-Fetița e Despin...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate