MINIFOTBAL: Bogdan Dima: ”Am ratat cât pentru cinci turnee”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Pentru al doilea sezon consecutiv campioana județeană Ajax Dulcisimo a reprezentat Galați-ul la turneul final al Campionatului Național de minifotbal. Ediția din acest an a turneului final a fost încheiată de gălățeni în faza grupelor, pe locul trei, primul sub locurile care asigura prezența în faza următoare a competiției, sferturile de finală. Despre evoluția Ajax Dulcisimo la turneul final al Campionatului Național am vorbit cu căpitanul Bogdan Dima. ”Am ratat cât pentru cinci turnee. Am prins și meciul de deschidere al turneului în care terenul făcut în parcare a fost foarte, foarte, prost, sub orice critică.  În primul meci, cu Bacăul, am fost putin obosiți, și asta a făcut diferența, cred eu. În meciul doi, cu FC Nedav Arad, am început greu find foarte cald la ora 11, dar am reușit să ne impunem cu scorul 2-0, deși am ratat mult ți în acest meci. Și în meciul tr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate