NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS DEZLANTUIT CU FURIE IMPOTRIVA INTERESELUI NATIONAL AL ROMANIEI SI A ROMANILOR:”NU VA RAMANE ASA!”…DA,DAR VEI TERMINA MANDATUL PENALULE IMPREUNA CU SOATZA TA CARMENCITA IN BECIUL DOMNESC,PENTRU TRADAREA ROMANIEI!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, solicitat să comenteze amendamentul aprobat în Comisia Iordache prin care preşedintele nu mai poate refuza motivat o singură dată numirea judecătorilor şi procurorilor, că aceasta „este o încercare nepotrivită şi nu va rămâne aşa”.

„Este o încercare nepotrivită şi nu va rămâne aşa. Am de gând să fac tot ce poate să facă preşedintele într-un parcurs legislativ prevăzut în Constituţie”, a declarat, vineri, Iohannis, la sosirea la Summitul Parteneriatului Estic.

Miercuri, parlamentarii din Comisia specială privind legile justiției condusă de Florin Iordache a decis ca președintele României să nu mai poată refuza numirea judecătorilor și procurorilor. Membrii comisiei au abrogat articolul aflat în vigoare din Legea statutului judecătorilor și procurorilor, potrivit căruia președintele României poate refuza o singură dată numirea judecătorilor și procuro...