O femeie îi caută soţului iubită, înainte să moară.

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ştiri de Actualitate

Sarah Reed de 37 de ani a aflat de curând că are zilele numărate. Primul gând al femeii a fost să găsească o altă femeie soţului ei mai mai tânăr.

Femeia din Barnoldswick, Lancashire, Marea Britanie, a primit cruda veste din partea medicilor, că nu mai are scăpare. Sarah a fost diagnosticată în vara anului 2015 cu cancer, după ce a descoperit, întâmplător, un nodul la sân.

A fost nevoită să îşi taie sânii, apoi a făcut chimioterapie, radioterapie, tratamente după tratamente, însă nu a fost să fie.

Deşi a luptat din răsputeri, cancerul s-a extins la ovare şi tinde să se răspândească galopant în trupul său sleit de suferinţe.

Simţind că boala e pe cale deja s-o răpună, Sarah a început rapid să caute o iubită pentru soţul său, Lee Reed, de 26 de ani.

“Părea îngrozit la început, după ce a aflat că voi muri în curând. Însă i-am spus să-şi găsească o femeie frumoasă, pentru că îl ajut din suflet s-o cucerească”, a povestit Sarah

Femeia povesteşte că l-a cunoscut pe Lee în 2013, însă s-au căsătorit abia în urmă cu o lună. Şi-a plănuit propria nuntă cu acesta în timp ce punea la cale, în acelaşi timp, strategiile de a-i găsi o altă femeie pentru a-şi reface viaţa după ce ea nu va mai fi.

“Poate să pară aiurea că eu îi caut o femeie soţului meu după ce abia ne-am căsătorit. Însă nimeni nu ştie câtă fericire mi-a adus Lee. De aceea, îmi doresc cu orice preţ să nu-l las nenorocit”, a spus femeia.

Sarah îşi doreşte ca noua soţie a acestuia să fie o mamă vitregă bună pentru propria ei fiică, Chloe, pe care o are din altă relaţie. Fata suferă de autism, iar Lee i-a promis că va avea grijă de aceasta după ce va rămâne văduv.

“Pentru mine, Sarah e de neînlocuit. Vreau să fiu soţul ei cât mai mult posibil”, a spus Lee.

Bărbatul strânge bani să o ducă la tratamente în Germania, unde speră ca medicii să-i prelungească viaţa. Sursă articol: Portalul de informaţii click.ro

Post-ul O femeie îi caută soţului iubită, înainte să moară. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate