O PROFESOARĂ a fost dată afară din învăţământ, după ce s-a IUBIT cu ELEVA ei în propria maşină

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ştiri de Actualitate

Cazul profesoarei este unul destul de scandalos în privinţa a ceea ce s-a întâmplat. Sarah Barton este o profesoară de 36 de ani, foarte apreciată în liceul unde îşi exercită meseria. Aceasta a fost exclusă din învatamânt, după ce s-a aflat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră, scriu cei de la publicaţia ciao.ro

Femeia era o profesoară extrem de cunoscută în şcoala în care preda, însă asta nu a impiedicat-o să recurga la fapte indecente.

Conform celor de la The Sun, profa şi adolescenta erau foarte apropiate. Totul a ieşit la iveală după ce Sarah şi-a dus eleva la o piesă de teatru, iar pe drumul de întoarcere, cele două au făcut sex chiar în maşina profesoarei, pe un câmp.

Mai mult de atât, au apărut poze în care Sarah îsi sărută cu patimă eleva. Profesoara a recunoscut că avea o relaţie cu fata. În consecin

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate