Ponturi fotbal Arsenal – Chelsea – Premier League

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Chelsea cauta revansa din Supercupa

Sursa foto: chelseaseason.com

Miercuri, de la ora 21:45, Arsenal intalneste Chelsea, intr-un duel programat sa inchida ziua a -a din etapa cu numarul 22 din Premier League, prima din 2018.

Arsenal face un sezon relativ bun, insa, in ultima etapa a pierdut doua puncte pretioase, in deplasarea de la West Brom, acolo unde a remizat la 1. De asemenea, “tunarii” au reusit sa ramana neinvinsi, asta fiind partea cea buna, de sase etape. Astfel, acesata ocupa locul 5 acum, cu 39 de puncte, avand un meci mai mult decat Tottenham, principala ei rivala din acest moment. Mai mult decat atat, Arsenal revine pe teren propriu, locul unde Wenger si-a mobilizat aproape exemplar echipa, avand o linie de clasament formata din opt victorii, o remiza si o infrangere. Ofensiva a fost fara greseala, marcand meci de meci atunci ca...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate