Ponturi fotbal Atletico Mineiro – Flamengo – Serie A

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Flamengo nu a pierdut in ultimele patru meciuri directe

Sursa foto: sport.globo.com

Duminica seara, de la ora 22:00, Atletico Mineiro joaca impotriva celor de la Flamengo, intr-un duel din runda cu numarul 20 a Serie A.

Atletico Mineiro are o sarcina dificila, ea trebuie sa-si depaseasca conditia pentru a face un meci bun, avand in vedere ca pentru moment se afla intr-o reala incertitudine. Cu o singura victorie in ultimele cinci runde, aceasta a cazut pe locul 15, cu 23 de puncte, avand -4 in dreptul golaverajului. Aceasta a avut doua meciuri foarte grele in ultimele doua etape, confruntari in care le-a intalnit pe cele mai bine doua clasate, iar rezultatele au fost in consecinta. A pierdut ambele jocuri cu acelasi scor, 0-2, ajungand la patru infrangeri in precedentele cinci dueluri si opt de-a lungul intregului sezon.

Flamengo nu traverseaza nici ea cea m...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate