Portofelul de la bratari-piele.ro, un prieten caruia poti sa-i incredintezi linistit banii !

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Andreea Ivan

Tare frumoasa sarbatoare mai e si Craciunul, recunosc! Bucurie, lumini, prieteni… uffff, dar si multe cheltuieli! Ca deh, ca tot omu’ cu familie am si o gramada de obligatii…

La faza asta cu cheltuielile am un singur prieten care ma intelege: e un portofel barbati cumparat de la „Magazinul tau online de bijuterii si accesorii din piele”. E un prieten de nadejde, care imi adaposteste actele (cardul de identitate, permisul de conducere si alte asemenea), banii si cardurile de credit. Nu-l am demult – l-am cumparat recent, pentru ca vechiul protofel din „piele petrolifera” era pe punctul sa-si dea obstescul sfarsit – dar sunt foarte incantat de el, pentru ca e foarte ergonomic si, mai ales, elegant.

Nevasta-mea n-a scapat prilejul sa ma mai „prelucreze” un pic: „vezi sa n-ajunga si portofelul asta in acelasi hal in care a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate