PRESEDINTELE SENATULUI SI PRESEDINTELE ALDE CALIN POPESCU TARICEANU ACUZA:PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS SI PARTIDELE DIN OPOZITIE-„CIUMA BRUNA” INCITA LA PROTESTE!

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat, marți, un atac la adresa partidelor de opoziție și a șefului statului, Klaus Iohannis, despre care a spus că au generat un ”climat de talibanism”, respingând orice discuție despre proiectele pe termen lung ale României.

 

”Partidele de opoziție, din păcate, își fac un titlu de glorie în a respinge în bloc orice propunere a coaliției de guvernare, iar reprezentanți ai unor instituții ale statului ajung în punctul în care incită la proteste de stradă, inclusiv la nivelul președintelui României.

Este un climat de talibanism, în care discuțiile despre proiecte pe termen lung ale României, cum este și cazul acestei strategii, sunt greu de realizat”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în cadrul unui eveniment despre revizuirea Strategiei Naționale pentru Dezvoltarea Durabilă a României, desfășurat la Guvern.

El...