Reflexii in oglinda (83) printr-o Duzina de cuvinte(127)

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Floare de colt
Cuvintele saptamanii:complexa, independenta, cotidian, stresat, brazda, stilat, sustras, interactiunea, giumbuslucurile, ras,inconjoara, realizat. Nu am mai realizat pana acum un astfel de cumul de jocuri, dar pentru caimi plac giumbuslucurile, mi-am zis ca interactiunea dintre ele m-ar maiscoate din cotidian si din brazda obisnuintei! Sa nu credeti cumva ca m-am sustras de la atmosfera ce inconjoara aceste provocariinedite si atat de dragi mie, dar am simtit nevoia sa le sparg cumva aceasta independenta si sa le fac sa fuzioneze intr-o atmosfera ceva mai complexa. Imaginile nu le-am reusit prea stilat, din pacate, dar ele reprezinta in mic crampeidin istoria orasului Bucuresti,  o zona apartinand hanului Serban Voda, protejat transparent langa Banca Nationala a Romaniei,  pe strada Lipscani. Ma uit la aceasta bucatica de istorie ingropata si imi aduc aminte de cineva(de pe alte meleguri), care mi-a spus ca, atunci cand este suparata, asculta muzica veche si simte cum se conecteaza la radacinile strabune...  Nu era o gluma, nimic de ras, doar un sentiment profund al apartenentei fata de un loc, care te face sa nu mai fii stresat, sa-ti simti izvorul naturalsi real al energiilor si sa te bucuri ca o poti face .  M-a incercat un sentiment ciudat privind aceste vestigii acoperite tansparent.Si nici nu prea pot sa-l traduc in cuvinte. Poate ma va ajuta un calculator cuantic,ca doar s-a realizat si acesta!   Eddie si duzinele de cuvinte!                              Sorin si reflexiile in oglinda!Un weekend frumos sa aveti! Reflexie metamorfozata (1)   Reflexie metamorfozata (2)

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate