Trenduri in machiaj pentru primavara-vara 2018

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Presa Online

Dupa cum probabil stii deja, toamna este un sezon crucial pentru impatimitii de fashion. Este momentul cand designerii isi prezinta colectiile pentru anotimpul cald ce va urma si o ocazie perfecta sa vedem ce machiaj se va purta. Asa ca, asaza-te confortabil si descopera care sunt cele trei trenduri in machiaj pentru sezonul primavara-vara 2018 pe care nu trebuie sa le ratezi! Partea buna este ca, stiind din timp ce se va purta, poti deja sa incepi sa experimentezi viitoarele trenduri in machiaj si chiar sa decizi mult mai usor in ce produse cosmetice sa investesti.

Machiajul grafic al ochilor

Ochii tai vor atrage toata atentia in 2018. Spune la revedere rujurilor si primeste in trusa ta de produse cosmetice creioane dermatografe cat mai colorate, tusuri de ochi si farduri de pleoape mate in nuante intense. Nu poti sa negi, acest trend in machiaj este super c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate