Tutorial Windows 10: Cum sa faceti spatiu pe hard disk

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog OnLaptop

Daca nu aveti suficient spatiu pehard disk, urmariti acest tutorial pentru a sterge fisierele si folderele care sunt in plus pe laptopul dumneavoastra cu Windows 10 instalat.

Dispozitivele de stocare devin din ce in ce mai mari si pretul per gigabyte continua sa scada, insa noi continuam sa umplem unitatile de stocare cu tot mai multe imagini si videoclipuri descarcate de pe dispozitivele mobile, toate acestea pe langa numeroasele fisiere descarcate de pe internet. Aceasta problema devine si mai mare daca aveti un laptop cu capacitate de stocare limitata sau un SSD (Solid State Drive), care nu ofera o capacitate atat de mare comparativ cu hard diskurile clasice.

Daca incepeti sa observati ca spatiul disponibil pe hard disk devine din ce in ce mai limitat, primul lucru la care trebuie sa va ganditi nu trebuie sa fie legat de achizitionarea unui noi hard disk pentru a extinde spatiul de stocare. Ceea ce trebuie sa faceti este sa analizati si sa stergeti...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate