VINOVAT DE INALTA TRADARE FATA DE INTERESUL NATIONAL SI ECONOMIC AL ROMANIEI.SLUGA TROICII MAFIOTE DE LA BRUXELLES,PENALUL SOROSIST KLAUS WERNER JOHANNIS ,INVOCA „AUSTERITATEA „TRAMBITATA DE U.E.,SI NU VREA SA PROMULGE LEGEA SALARIZARII!

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Brașov, că îngrijorarea sindicatelor din administrația publică cu privire la Legea salarizării este îndreptățită și și-a exprimat speranța că Parlamentul și Guvernul vor lua în considerare doleanțele acestora și vor corecta proiectul legislativ.

‘Abordarea pe care am văzut-o în Parlament cred că necesită încă niște îmbunătățiri. Nu poți să lași salarizarea oamenilor, în special a funcționarilor din administrația publică locală, așa undeva în aer. Este vorba despre funcția publică care trebuie să fie tratată sustenabil, serios la nivel național. Și aici sindicaliștii au dreptate dacă sunt îngrijorați. Eu cred că se va înțelege această îngrijorare și se va corecta proiectul legii, altfel nu se poate să aibă foarte mare valoare pentru administrația publică locală (…) Legea salarizării este elaborată de Parlament și Guvern și dumnealor poartă și r...