17,5 ore

Dimineața. 45 de minute. De luni până vineri.

Seara. 3 ore. De luni până vineri.

În total 17,5 ore.

17,5 ore din 120 de ore posibile le petrec în 5 zile cu copiii mei. 17,5 ore în care îi îmbrac, le fac de mâncare, le dau să mănânce, le fac baie, fac ordine în casă, pun rufe la spălat, pun vase la spălat, verificăm teme. 17,5 ore care devin efectiv 10 ore de stat împreună și-asta în cel mai frumos scenariu. De fapt, cred că sunt mult mai puține. Mult prea puține.

Uneori sunt mult mai puține și alea în care sunt efectiv în casă pentru că plec în delegații sau uneori dimineața plec mult mai devreme. Uneori am de lucru atât de mult, încât mă refugiez la calculator și mai apar să-i bag în pat la culcare.

Purtăm discuții despre viață la baie. Corectăm teme în bucătărie în timp ce eu pregătesc cina. Aflu ce au mai făcut la școală/grădiniță în timp ce adun rufele de pe balcon. Ne jucăm în timp ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate