5 lucruri care nu ti se spun la seminariile sau cursurile de weekend sau de o saptamina de Tai Ji sau de Qi Gong (sau de altceva)

1. Noi stim ca tu nu poti sa inveti mare lucru in citeva zile, dar tu poate nu stii, iar noi avem nevoie de banii tai, ca avem rate la case, masini.2. De fapt ar trebui sa practici in fiecare zi ca sa ai ceva rezultate, dar stai linistit ca nici noi nu facem asta, ba chiar si pentru seminariile astea a trebuit sa ne pregatim inainte.3. Timpul fiind atit de scurt, nu putem raspunde la toate intrebarile, ceea ce e foarte bine, pentru ca oricum nu stiam sa raspundem. De unde oare le-or veni intrebarile astea?4. Miscarea asta e asa cum zic eu pentru ca asa zic eu si gata, nu conteaza ca asa o tehnica nu e posibila in realitate, de fapt nici nu este o tehnica, este o mantra care are efect garantat in planul astral, acolo unde e mai important.5. Daca nu ai ramas cu prea multe dupa acest curs (de fapt nici nu aveai cum) si doresti sa aprofundezi, te asteptam la seminarul urmator, ca nu scapam de ratele alea prea curind (nemernicii aia de bancheri!).

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate