A fost sfântul Pavel un homosexual reprimat?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Homosexualitatea o conditie biologica innascuta, nu o alegere

In imaginea de mai sus, o clasica icoana ortodoxa in stil bizantin sintii Petru si Pavel sunt prezentati in ipostaze tandre, imbratisati, cu buzele foarte apropaite, aproape sarutandu-se si tot sfantul Pavel a fost cel care a scris nenumarate texte homofobe. Se pare ca in cazul lui homofobia agresiva provenea dintr-o homosexualitate reprimata, ceea ce au descoperit americanii ca se intampla si in ziua de azi in cazul multor homofobi si cunosc si eu asemenea persoane. In textele sale sfantul Pavel spunea la un moment dat ca pornirile spre sodomie exista in fiecare dintre noi si trebuie sa le infranam, ceea ce arata clar ca acest sfant era bisexual sau homosexual si isi reprima tendintele homosexuale si credea ca toata lumea e ca el si ii judeca aspru pe cei care faceau ceea ce simteau si aveau relatii homosexuale.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate