Accident CIUDAT în Bacău. O maşină a rupt un stâlp de electricitate, apoi a luat foc pe calea ferată. Trafic feroviar şi rutier paralizat între Adjud şi Oneşti

Traficul rutier este oprit, marţi dimineaţa, pe DN 11A Adjud – Oneşti, în localitatea Negoieşti, după ce un autoturism a rupt un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi a luat foc, informează un comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost salvat la timp.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în judeţul Bacău, traficul rutier este oprit pe DN 11 A Adjud – Oneşti, în localitatea Negoieşti, deoarece un autoturism a rupt un stâlp de susţinere a reţelei electrice, după care a luat foc.

”Deoarece stâlpul a căzut pe calea ferată, este întrerupt şi traficul feroviar pe secţia CF 501 Adjud – Oneşti”, anunţă Infotrafic.

Circulaţia rutieră va fi reluată după ce va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică, pentru a da posibilitatea pompierilor să intervină.

Din cauză că ...