Acțiune cu tinerii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Doina Soltan

Tânărul de azi este activ, cu inițiativă, cu potențial, îmbrățișați de o dorință arzătoare de a face o schimbare în comunitatea din care vin. Astfel caracterizează echipa de organizatori ai ȘCOLII PENTRU DEMOCRAȚIE participanții din acest an. Iar aceștia, la rândul lor,  sunt impresionați de calitatea seminariilor, dar și de vorbitorii cu nume mare în România.

Doina: Care este diferența dintre cele trei ediții ale Școlii pentru democrație pe care le-a organizat EXPERT FORUM?

Septimius (organizator): Școala pe lângă tema generală care este democrația, mai are și o temă specifică, care  se discută la seminarii. Dacă anul trecut a fost corupția, anul acesta a doua temă este clientelismul. De asemenea, vobitorii de la ediția a III-a sunt mai mult din afară și cred că informația transmisă este una mai complexă, pentru că nu toți judecătorii vorbesc deschis despre problemele justiției ca  Cristi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate