Adolf Hitler

Adolf Hitler s-a născut la 20 aprilie 1889, în Braunau am Inn, imperiul Austro-Ungar.Cariera:In copilărie isi dorea sa devina preot. A renunţat la studii la varsta de 16 ani si in 1907, după decesul ambilor părinţi, s-a mutat la Viena, unde a încercat să se înscrie la cursurile Academiei de Arte Frumoase. Desi era talentat, nu a intrat si, timp de 6 ani, a dus o viaţă mizeră, câştigându-si existenţa din vânzarea în cafenele a unor ilustrate pe care le picta.În 1913 s-a mutat la Munchen şi, la izbucnirea primului război mondial, s-a înrolat în armata germană, unde a fost rănit şi decorat cu Crucea de Fier clasa a 2-a, fiind si promovat la gradul de caporal. La terminarea razboiului a rămas în armată şi a fost trimis la divizia de Informatii.S-a înscris in Partidului Muncitorilor Germani (DAP) si in 1921, cand si-a schimbat denumirea in Partidul Muncitoresc German Naţional-Socialist (NSDAP), sau Partidul Nazist, devenea lider (Fuhrer ) al acestuia. În ...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate