Alan Turing, un om valoros pierdut din cauza unei societati mult pre homofobe

 

Anul aceasta se împlinesc 100 de ani de la nașterea lui Alan Turing, părintele informaticii moderne, cel care a inventat mașina Turing si a introdus noțiunea de algoritm de calcul. Algoritmul de calcul sta la baza oricărui program de calculator. Datorita acestui om avem noi acum computere si diverse dispozitive inteligente si nenumărate aplicații si programe, începând cu jocurile pe calculator si terminând cu softurile de la NASA.

Alan Turing a fost homosexual dar asta nu l-a împiedicat sa fie un om foarte valoros si util societatii, o minte sclipitoare de geniu care si-a depășit cu mult epoca.

Alan Turing era un homosexual activ si nu avea un creier de femeie, doar nucleul dimorfic sexual INAH 3 fiind mai mic, ceea ce indica ca in cazul lui homosexualitatea ar fi putut fi generata de o mutație a genei Xq28, direct responsabila cu formarea nucleului INAH 3. Prima iubire a lui Alan Turing a fost Christopher Morcom, u...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate