Alex Ciobanu: ”Consider FK Miercurea Ciuc principala contracandidată la promovare”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul principal de la SC Oțelul, Alexandru Ciobanu, a vorbit despre contracandidatele la promovarea în liga secundă. ”Eu consider FK Miercurea Ciuc principala contracandidată la promovare. Pentru că sunt deja la a doua luptă de promovare, sezonul trecut au pierdut promovarea dramatic, în ultima etapă cu gol primit de la portar, și au promovat cei de la Miroslava. Au sprijinul toate condițiile, toată lumea de acolo din zonă îi sprijină pentru promovare. Au un antrenor bunt pe care eu îl cunosc, cred că este una dintre principalele contracandidate”.  
Despre liderul seriei tehnicianul gălățean a spus: ”Clar și Aerostar Bacău, ei au avut un parcurs foarte bun în tur, au un antrenor experimentat. Au tradiție la nivelul Ligii a III-a, au și ei sprijinul orașului, Bacăul a rămas doar cu această echipă la nivel de fotbal. Va fi o luptă dură, se va da în trei, mai este și echipa din

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate