Am folosit ulei de ricin pentru par

Am folosit ulei de ricin pentru par fiindca m-am saturat sa incerc produse din comert fara sa vad vreun rezultat.

Cred ca ai vazut si tu pe raftul magazinelor atat de multe produse care mai de care mai colorate si care iti promit ca parul tau va fi sanatos, plin de vitalitate, stralucitor si matasos dara fara niciun efect.

Asa ca am renuntat o perioada la produsele din comert si am vrut sa ma intorc spre ceva natural si ieftin, din acest motiv am ales sa folosesc ulei de ricin pentru par.

Dar mai intai trebuie sa iti spun ce beneficii ai daca folosesti ulei de ricin pentru par, iar un pic mai jos ti-am descris si experinta mea si felul in care il folosesc eu.

 

Ulei de ricin pentru par – beneficii

Sa stii ca daca incepi sa folosesti ulei de ricin pentru par acesta are proprietati medicale si este unul dintre cele mai vechi remedii folosite pentru prevenirea caderii parului si pentru cres...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate