Amintiri de la nuntă

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cristian Blog

Nunțile, cu siguranță, nu mai sunt ca mai demult, din toate punctele de vedere. Asta nu este chiar un lucru rău, de ce ar fi ? Este frumos să vezi cum evoluează toate în timp și asta mă bucură pe mine, personal.

Anul acesta am fost invitat să fiu naș la nunta unui văr apropiat. Am fost la mai multe nunți până atunci (dar încă naș, niciodată :D). Desigur până acum mergeam la nuntă, nu prea știam despre ce e vorba în spatele lucrurilor, în spatele tuturor lucrurilor cochete.

Am fost plăcut surprins să văd că o echipă de filmare, o familie adevărată (chiar era o familie, din câte am înțeles), doi tineri și cei doi părinți filmau fără oprire de la începutul zilei și făceau fotografii celor mai frumoase momente care până la urmă sunt de neuitat.

Era ca și o echipă profesionistă, zic eu, de parcă m-aș fi uitat la „Se strigă darul!”. Camere mici într-o parte și alta, împânzind toată sala, care era un cort ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate