Arta in afara legii in Bucuresti

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Desene si picturi de Corina Chirila

Azi am aflat ca odata cu schimbarea conducerii facultatii de utilaj tehnologic galeria ArtUT a fost inchisa, asa cum in februarie 2013 a fost inchisa galeria AAP din Herastrau, ca si cum expozitiile de arta gazduite de aceasta ar reprezenta o amenintare la siguranta nationala, iar un pictor pe care il cunosc era sa fie arestat pentru ca… picta intr-un parc. Pictorul a a plecat cu coada intre picioare fara a mai intreba in baza carei legi vine politia sa-l intreb de ce picteaza in parc asa ca m-am gandit ca singurul mod prin care pot afla in baza carei legi este interzis ca artistii sa picteze sau sa-si expuna lucrarile pe spatiul public, fara intentia de a vinde ceva, este sa stau cu lucrarile in fata primariei pana cand voi avea chiar eu o discutie cu reprezentatii statului, chiar si cu riscul de a incasa o amenda, si asa am facut.

Am legat frumos cateva tablouri de gardul Cismigiu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate