http://www.ziaristionline.ro/2012/01/17/prima-analiza-profesionista-asupra-revoltei-anti-basescu-occupy-romania-revolutia-lichelelor/Cea mai inteligenta (singura de altfel) analiza a situatiei actuale din Romania, a (inca unei) incercari de lovitura de stat. O lovitura care ne face sa intelegem pe pielea proprie ce inseamna manipularea maselor, interese politico-economice, imixtiune, impotenta aparatului politic.... toate aici si acum, nu in tari arabe ci intr-o tara europeana care a terminat pe plus anul trecut..... Adevaratul razboi modern nu mai este nici macar cel de guerilla, ci a devenit cel al "revolutiilor" in piata, cu marionete si manipulatori urland si distrugand tot ce se poate, astfel incat sa faca valva, sa "dea bine" la stiri, fara ca masele de manevra sa se gandeasca simplu: DACA ASTA

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate