img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Tabere educationale in strainatate
Avantajele participarii la o scoala de vara in vederea aplicarii la facultate in UK
Fiecare elev constiincios isi da silinta sa aiba rezultate academice cat mai bune, insa prin ce se pot diferentia acestia unul de altul? Aceasta este una din intrebarile cele mai des intalnite, mai ales atunci cand, alaturi de tine, mai aplica la aceeasi facultate, incaalte zeci de persoane care au rezultate apropiate de ale tale.
Cum poti face ca aplicatia ta la o institutie de invatamant din UK sa fie remarcata printre zecile de aplicatii? Un raspuns simplu si eficient ar fi sa faci ca aplicatia ta sa fie diferita de a celorlalti. Cum? Participarea la o scoala de vara ar putea fi raspunsul cautat.Nu numai ca te va ajuta sa iesi in evidenta, dar iti va atribui o valoare adaugata in mai multe sensuri si iti va arata ce ai de facut pentru a fi “alesul”.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate