Artiștii Global Records Latin Kryan, Fabyan, Yoandri și Micke Moreno au avut parte de o întâlnire neașteptată la filmările videoclipul „Eres Tú”

Artiștii Global Records Latin, Kryan, Fabyan, Yoandri și Micke Moreno, lansează piesa și videoclipul „Eres Tú”. Melodia a fost compusă de Alexandru Cotoi împreună cu artiștii înșiși.

Videoclipul a fost filmat de Khaled Mokhtar, care a colaborat cu artiști de renume precum Daddy Yankee, INNA sau Alexandra Stan.

 Filmările pentru „Eres Tú” au avut loc în S Club și pe câteva străduțe din București, despre care artiștii spun că le-au amintit de locurile copilăriei și de casele bunicilor lor din Columbia, Cuba și Puerto Rico.

„Atmosfera a fost una pur latină, condimentată cu multe surprize. O să vedeți un personaj foarte pitoresc, o doamnă în vârstă, care a apărut pe neașteptate și a intrat în jocul nostru, potrivindu-se perfect în acest rol. Mai ales că la noi, în America Latină, tradiția urbană este ca cea mai în etate doamnă de pe stradă să își asum...