Așa sunt băieții (?)

După 3 ani și 7 luni tot nu mă pot obișnui cu rolul meu de mamă de băiat. Amalia a fost (și este) un copil înțelegător, cooperant, pașnic. El este exact opusul. Tocmai ce mi-a spus educatoarea, care are vreo 20 de ani de carieră, că așa copil încăpățânat nu a văzut niciodată. Ce e drept nici noi, dar noi nu am intrat în contact cu mii de copii.

Faptul că este încăpățânat n-ar fi așa o mare problemă, pentru că până la urmă găsim metode să ajungem la un compromis cel puțin. Dar băieții sunt…altfel. Dar oare ..așa sunt băieții?

Din ciclul AȘA SUNT BĂIEȚII

A fost în vizită la o mătușă de-ale mele. Cum a făcut, cum n-a făcut, dar a reușit să îi ardă covorul cu un foehn. Ea îi arăta Amaliei ceva și banditul ăsta mic a scotocit prin dulap, a găsit instrumentul și s-a apucat de treabă.

În vizită la altă mătușă (da, da, am multe mătuși). Eu discutam cu o doamnă, t...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate