Atacatorul din Las Vegas: pensionar bogat, discret, amator de jocuri de noroc şi fiu de spărgător de bănci

A avut investiţii imobiliare în Texas, două soţii, două avioane, şi-a luat brevet de pilotaj, era mare amator de călătorii şi jocuri de noroc. Duminică seara, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a deschis focul de la etajul 32 al hotelului-cazinou din Las Vegas unde se afla asupra unei mulţimi de 22.000 de oameni adunaţi în faţa cazinoului pentru un concert de muzică country, omorând cel puţin 59 şi rănind peste 500, în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria SUA. Motivul pentru care a recurs la acest gest nu a fost stabilit, dar încep să iasă la iveală informaţii din trecutul său care indică o viaţă fără restricţii şi neconvenţională, scrie The New York Times. Stephen Paddock avea o casă în comunitatea liniştită de pensionari Sun City, din oraşul Mesquite, Nevada, la circa 120 km de Las Vegas, unde nu le atrăsese cu nimic atenţia vecinilor, nu-şi afişa convingerile religioase sau politice şi nu avusese ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate