Atlantida - continentul ascuns

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Extratereștrii există
  Atlantida a fost descrisa de Platon (427-347 î.Ch.), un filozof din Grecia Antica si initiat de rang înalt al unei societati secrete (sau scoli a misterelor). Aceste societati au existat dintotdeauna pe pamânt, transmitând o cunoastere foarte înalta unui grup restrâns de oameni, dar negând-o maselor largi. 
   Istoria oficiala contesta afirmatia lui Platon cum ca acest continent ar fi existat, sub pretextul anumitor discrepante istorice din relatarea sa, dar exista dovezi geologice care sustin aceasta teza. Insulele Azore, despre care se crede ca sunt o ramasita a continentului Atlantidei, sunt situate la mijlocul crestei atlantice, un lant muntos care face legatura cu o linie de fractura ce înconjoara întreaga planeta, pe o distanta de 72.000 de kilometri.
  Regiunea mijlocie a crestei a

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate