AV Comparatives

AV Comparatives – Cine sunt si ce fac?

AV Comparatives este o organizație austriacă independentă care testează și evaluează software-ul antivirus, eliberând în mod regulat diagrame și rapoarte care sunt disponibile în mod liber la dispoziția publicului și mass-media.

 

Vânzătorii antivirus trebuie să îndeplinească cerințe diferite în ceea ce privește credibilitatea și fiabilitatea pentru a lua parte la teste.

 

AV Comparatives împarte premii relevante, bazate pe performanța complexă a programelor antivirus. Acestea sunt acordate în funcție de criterii de testare multiple. AV Comparatives are parte de sprijinul Universității din Innsbruck. Sunt sprijiniți de asemenea de organisme academice din întreaga lume. Chiar și de guvernul federal austriac și guvernul regional din Tirol.

 

Cel mai cunoscut test AV Comparatives

Cel mai cunoscut test AV Comparatives se nume...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate