Aventurile lui Dino Danonino, un nou desen animat

Alexandru este mare fan utub sau YouTube pentru cei care nu au deprins limba alexăndrească încă. Se uită la televizor la desene, are preferințele lui clare. Când am primit invitația de a merge la lansarea unui nou canal, Aventurile lui Dino Danonino, pe această platformă am fost foarte bucuroasă. M-am gândit că mai diversificăm meniul. Bonus aveam și o petrecere a piraților, ceea ce m-am gândit că va fi sigur pe placul piticului. Amalia a cam strâmbat din nas: ”Asta-i pentru copii mici, dar merg, ce să fac?”

Și iată-mă joi seara încercând să ajung la timp din Berceni în Drumul Taberei să ridic copiii și de acolo la Mall Băneasa la cinematograf să participăm la eveniment. Aproape aș fi reușit dacă nu ne opream din greșeală la altă petrecere, cu aceeași tematică, la intrarea de la etajul 1 a Grand Cinema. Noroc că m-am uitat un pic pe facebook și am văzut poze de la evenimentul nostru ale altor participanți și mi-am dat...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate