Balul Bobocilor-Liceul ”Anghel Saligny” Baia Mare

  • Postat în Sport
  • la 27-11-2009 10:34
  • de Mimi
  • 143 vizualizări

Dupa intrega telenovela „se tine sau nu se tine balul”, dupa decizii, modificari ale deciziilor si schimbari ale modificarilor, iata ca balul bobocilor de la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” a avut loc. In fata unei sali aproape pline, ceea ce nu este putin lucru tinand cont ca „la concurenta” era Stefan Hrusca si ca gripa porcina a cam bagat spaima in unii baimareni. Cele sapte perechi de boboci au urcat pe scena hotarate sa cucereasca titlul mult ravnit.

Balul, avand titulatura „Stand-up Comedy„, nu putea incepe altfel decat cu un moment hazliu, sustinut de umoristul Sorin Tanase. Bancurile cu Bula, despre unguri sau… ardeleni au umplut sala Casei de Cultura de hohote de ras. Dupa un moment de dans sustinut de organizatori si defilarea perechilor de boboci, a urmat proba de cultura generala. Am putut afla de ce latra cainele, raspunsul fiind pentru ca nu stie sa vorbea...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate