BASCHET: Phoenix a pierdut restanța de la Craiova. A patra înfrângere consecutivă pentru gălățeni

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Echipa masculină de la Phoenix a înregistrat a patra înfrângere consecutivă în LNBM. Într-un meci restant din etapa a XI-a Phoenix a pierdut cu scorul 84 - 93, jocul de la Craiova cu SCMU. Gazdele au început mai bine meciul și au câștigat primul parțial cu scorul 28 - 22. Phoenix a revenit în joc în sfertul secund, cu 5.23 minute înainte de pauza mare, Miller a egalat pe tabelă la 30. După mai multe momente de egalitate Phoenix s-a desprins în finalul sfertului cu o triplă a lui Kalve și Hadzifezovic, omul finalului de repriză, iar la pauza mare Phoenix avea avantaj de 5 puncte, scor 47 - 42.
Echipa câștigătoare a jocului s-a decis în al treilea parțial al jocului. Cu 3.56 minute înainte de finalul parțialului Phoenix avea avantaj de 11 puncte, scor 65 - 54. Până la finalul sfertului trei Phoenix nu a mai marcat deloc, în schimb echipa de Craiova a marcat 16 puncte, a reușit un parțial 16 - 0!, cu care s-a instalat la conducere, sc

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate